آتش سوزی ۱۵۰ هکتار از مراتع طرقبه شاندیز در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ آغاز روند نصب کنتور‌های هوشمند مشترکان آب در خراسان رضوی از امروز (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) سربازان چگونه می‌توانند برای سفر اربعین ۱۴۰۴ درخواست مجوز خروج از کشور بدهند؟ ثبت‌نام اینترنتی وام اربعین برای بازنشستگان کشوری آغاز شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات این علائم ساده هشدار دهنده سکته گرمایی است با این تغذیه خیالتان از چربی سوزی و کاهش وزن راحت می‌شود آیا زائران پیاده دهه آخر ماه صفر بیمه می‌شوند؟ روایت جدید رئیس هلال احمر از حمله اسرائیل به جلسه سران قوا + فیلم مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی زیاد است هشدار درباره خروج غیرقانونی دارو از مرز چذابه رکورد جدید ترکیه در صنعت گردشگری خوره بلاتکلیفی‌های کوچک | چرا در تصمیم‌گیری‌های روزانه دچار تردید می‌شویم؟ تابستانی پرجنب‌وجوش برای دانش‌آموزان خراسانی با محوریت ورزش در صورت فوت فرد بازنشسته (مستمری‌بگیر)، حقوق دریافتی وی به چه اشخاصی پرداخت می‌شود؟  افزایش قربانیان سیل در پاکستان؛ موج تازه بارش‌ها و آماده‌باش نیرو‌های امدادی اعترافات هولناک پدر کودک‌آزار برای قتل شاهین ۵ساله قرص برنج جان زن تهرانی را گرفت | مرد عطار به اتهام قتل بازداشت شد آیا آب معدنی در محیط بیرون از یخچال سرطان‌زا می‌شود؟ خواسته های مردم برای مدیریت انرژی و ناترازی برق | مطالبات روشن مردم از شرکت برق هر چند وقت یک بار فشار خون خود را در خانه اندازه بگیریم؟ افتتاح مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در مشهد تا ۲ سال آینده بحران آب نیازمند واکنش جدی، علمی و ملی دستگیری سارق ۲ کیلو طلا در کاشمر (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی مجدد قطار تهران - آنکارا از ۲ ماه آینده گذشت اولیای دم داریوش مهرجویی و همسرش از قصاص متهم ردیف اول هشدار‌های امنیت سایبری برای زائران اربعین   پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۳ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم دستگیری بیش از ۲ هزار اراذل و اوباش در کشور ۱۳۰ موکب خراسان رضوی برای خدمت به زائران اربعین ۱۴۰۴ در عراق برپا شده است
سرخط خبرها

مرگ مشکوک پسر ۱۶ ساله در منطقه ییلاقی مشهد

  • کد خبر: ۹۹۶۰۶
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
مرگ مشکوک پسر ۱۶ ساله در منطقه ییلاقی مشهد
مرگ مشکوک پسر ۱۶ ساله در یکی از بیمارستان‌های مشهد راز قتلی هولناک را بر ملا کرد.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ هنوز کسی نمی‌داند که چرا و به چه علت او را ربوده اند و بعد هم به روز سیاه نشاندنش. چهارشنبه هفته پیش بود که بدن سراسر کبودش را روبه‌روی خانه شان رها کرده و رفته بودند. خبرش بین در و همسایه پیچیده بود و می‌گفتند روز سه شنبه او را از مقابل خانه شان ربوده و مورد شکنجه قرار داده اند.

تا مردم او را ببینند و با اورژانس تماس بگیرند، وخامت حالش بیشتر شد و بعد از انتقال به بیمارستان زیاد دوام نیاورد و با وجود اقدامات پزشکی به دلیل شدت صدمات وارده جان خود را از دست داد.
اعلام مرگ مشکوک نوجوان ۱۶ ساله پای مقام قضایی و تیم جنایی اش را به بیمارستان کشاند و از همان دقایق اولیه تحقیقات برای کشف این مرگ رازآلود آغاز شد.

احتمال قتل ناموسی

بنا به گفته بازپرس محمود عارفی راد، قاضی ویژه شعبه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد، هنوز مشخص نیست که متوفی به چه علت جان خود را از دست داده، اما آنچه از شواهد امر پیداست، آثار کبودی زیاد ناشی از ضرب و شتم متوفی از سوی فرد یا افرادی است که او را ربوده اند.
اگرچه هنوز مشخص نیست که این جنایت هولناک چرا و به چه علت رخ داده، اما بازپرس عارفی بر اساس سرنخ‌های به دست آمده احتمال می‌دهد که این جنایت با موضوع ناموسی گره خورده باشد.

ضربات مهلک با شیء سخت

به گفته بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد، متوفی جوانی ۱۶ ساله و تبعه خارجی است که روز سه شنبه از مقابل خانه اش در منطقه مهرآباد ربوده شده و سپس به محلی در شهرستان شاندیز منتقل شده است. اگرچه هنوز مشخص نیست که ایراد ضربات و آثار موجود بر روی اندام‌ها با ضربات چه وسیله‌ای است، اما آنچه از شواهد امر پیداست، متوفی در این مدت هدف ضربات شدید قرار داشته است.

جسد متوفی پس از تکمیل صورت جلسه فوت در بیمارستان امام زمان (عج) مشهد با دستور مقام قضایی برای تعیین علت مرگ و میزان آسیب‌های وارده به پزشکی قانونی مرکز استان انتقال داده شد.
تحقیقات پرونده نیز برای شناسایی و دستگیری عاملان این جنایت در دستور کار کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی قرار گرفت.

دستگیری ۲ مظنون در پرونده

تحقیقات این پرونده ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان پلیس در اقدامی اطلاعاتی به سرنخی دست یافتند که هویت دو تن از متهمان این پرونده را فاش کرد. مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و با دستور قاضی عارفی راد دو جوان حدود ۲۲ و ۲۴ ساله را دستگیر کردند.
بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد بیان کرد، هنوز علت دقیق این قتل مشخص نیست و تحقیقات برای دستگیری دیگر متهمان این پرونده ادامه دارد. اگرچه ممکن است مواردی از نحوه وقوع این جنایت از سوی متهمان دستگیر شده و شاهدان مطرح شده باشد، اما تا تکمیل تحقیقات پرونده و اعلام نتیجه پزشکی قانونی نمی‌توان اظهار نظر قطعی و دقیق داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->